Om Frit Forum Århus

Frit Forum er en forening, der udelukkende er drevet af frivillige studerende ved Aarhus Universitet. Formålet med foreningen er at danne ramme om en lang række samfundsrelevante debatarrangementer, ekskursioner og oplevelser, hvor alle uanset baggrund er velkomne. Vi søger at lave en forening, hvor det faglige og sociale går op i en højere enhed. Foreningens værdigrundlag er socialdemokratisk, men der er plads til alle - den gode og faglige diskussion er vores mål, ikke enighed.

Så kom indenfor, mærk den hyggelige atmosfære og vær med til en god diskussion om, hvad der rører sig i vores samfund.

Men Frit Forum Århus er mere end det. Vi værdsætter det sociale samvær og vores møder efterfølges af en øl eller sodavand i vores hyggelige lokaler, hvor man har mulighed for at fortsætte diskussionerne fra mødet - som ofte varer ud på de sene aftentimer.  Derudover afholder vi studieture - enten til udlandet eller i Danmark, ligesom forårssemestret byder på 1. maj-frokost og efterårssemestret på den traditionsrige julefrokost.

En anden del af foreningens arbejde er studenterpolitikken, som planlægges gennem valg-udvalget. Vi stiller op til det årlige universitetsvalg - både til bestyrelsen og de lokale fagudvalg. Så også her er der rig mulighed for at deltage, hvad enten man er interesseret i kampagneplanlægning eller politikudvikling.

Fastlæggelsen af semesteraktiviteter og den daglige drift af foreningen varetages af den valgte bestyrelse. Du har som medlem selv mulighed for at stille op til bestyrelsen eller gøre din indflydelsen gældende på de halvårlige generalforsamlinger. Men du er også velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har lyst til at tage del i foreningsarbejdet eller har gode ideer til aktiviteter.