Velkommen til Frit Forum Aalborg

I Frit Forum Aalborg ser vi frem til et godt forår og håber, at folk vil møde op til vores torsdags-arrangementer eller deltage i vores politiske arbejde. 
Vi håber, at nye studerende eller gamle studerende, som endnu ikke har fundet ned til vores spændende og hyggelige arrangementer prøver har mod på at komme. 

Den uformelle tone og den afslappede debat er et ganske godt afbræk fra læsningen og de traditionelle forelæsninger. Desuden sætter Frit Forum rammerne for, at du kan danne dig et fagligt og ikke mindst socialt netværk på kryds af studieretninger og årgange, hvilket er til stor gavn under dit studieforløb og for din personlige udvikling - her finder du altid nogen at sparre med!

Vi giver en øl eller sodavand til nye ansigter. Vi opfordrer til, at man tager sin studiegruppe med – der er altid garanti for en sjov og alternativ oplevelse i Frit Forum. Vores arrangementer er naturligvis gratis!

Hold løbende øje med vores bredtfavnende arrangementer i fanen til højre her på siden eller 'like' vores facebook-side og få informationer om vores mange faglige og sociale arrangementer og vores studenterpolitiske virke. Siden kan 'likes' via linket nedenfor. 
https://www.facebook.com/FFAalborg

Vi glæder os til at se dig på Kastetvej 24

Duk bare op – det er ganske uforpligtende og kræver for det meste ingen tilmelding!
 
 
Frit Forum på dit universitet

Frit Forum består af studerende og er til for studerende. Derfor stiller vi hvert år op til universitetsvalget, hvor vi kæmper for at forbedre studieretningerne og vilkårene for studerende. Efter et godt valg sidste gang er Frit Forum nu repræsenteret i studienævnene på HA, filosofi og læring, medialogi samt Politik og Administration. Derudover har vi også en repræsentant i institutnævn, samt en repræsentant i akademisk råd på det samfundsvidenskabelige fakultet. 

Kunne du selv have lyst til at stille op på vegne af Frit Forum og derigennem være med til at præge dit studie fra højere niveau og ikke mindst udvide dit CV, så kom ned og hils på os til et af arrangementerne. Vi har højt til loftet og alle holdninger er velkomne!