Århus

Velkommen til Frit Forum Århus!

Frit Forum er en forening, der udelukkende er drevet af frivillige studerende ved Aarhus Universitet. Formålet med foreningen er at danne ramme om samfundsrelevante debatter og søge indflydelse, hvor vi har mulighed for det.
Vi er en forening, hvor det faglige og sociale går op i en højere enhed. Foreningens værdigrundlag er socialdemokratisk, men der er plads til alle uanset baggrund – det er den gode og faglige diskussion, der er målet, ikke nødvendigvis enighed.

Frit Forum Århus stiller op til det årlige universitetsvalg. Der er mulighed for at påvirke foreningens politiske holdninger og fokus uanset om man er valgt til en tillidspost eller kun lige har meldt sig ind i foreningen. Det sker på de politiske møder i foreningen. Til disse møder diskuterer vi bl.a. Frit Forums Århus’ bidrag til universitetsorganerne i konkrete sager, udformer spørgsmål til universitetsledelsen, skriver læserbreve, arbejder med nationale politiske områder m.m.

Hvis du interesserer dig for studenterpolitik, politikudvikling, kampagnearbejde eller bare gerne vil have en god diskussion, er du mere end velkommen til vores møder. Det er ganske uforpligtende at møde op.

Vi værdsætter det sociale samvær og vores møder efterfølges af en øl eller sodavand i vores hyggelige lokaler, hvor man har mulighed for at fortsætte diskussionerne fra møderne.

Fastlæggelsen af semesteraktiviteter og den daglige drift af foreningen varetages af den valgte bestyrelse. Du har som medlem selv mulighed for at stille op til bestyrelsen eller gøre din indflydelsen gældende på de halvårlige generalforsamlinger. Du er også velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har lyst til at tage del i foreningsarbejdet eller har gode ideer til aktiviteter.

Følg med på Facebook, hvor vi annoncerer vores arrangementer.

Du kan kontakte Frit Forum Århus via mail på aarhus@fritforum.dk eller besøge os på Amaliegade 27, 8000 Århus C.