København

I Frit Forum København har vi gennem flere år arbejdet på at gøre universiteterne og uddannelsessystemet bedre. Dette arbejde fortsætter vi ufortrødent med, ligesom vi har et brændende ønske om, at alle skal have lige muligheder, uanset hvor de kommer fra.

I Frit Forum Købehavn prøver vi at opnå indflydelse på dette gennem vores opstilling til universitetsvalgene hvert efterår. Her stiller vi op til diverse studienævn, akademiske råd og bestyrelsen, hvorfra vi arbejder for at præge universitetet i en mere solidarisk retning.

Frit Forum København arbejder sammen med de andre lokalforeninger rundt om på landets universiteter. Vi lærer af hinandens resultater og idéer, så vi kan være med til at skabe bedre rammer for universitetsuddannelserne.

Fælles for alle i Frit Forum er, at den politiske diskussion er kernen i vores arbejde. I Frit Forum København inviterer vi derfor hvert semester politikere, professorer og meningsdannere til en snak om samfundets aktuelle problemstillinger.

Arrangementerne finder sted i vores kælderlokaler i Suhmsgade 4 og er åbne for alle. Tilmelding er ikke nødvendig, og det er gratis at deltage. Alle arrangementer bliver lagt op på vores facebookside.

Man er også meget velkommen til at kontakte os på kobenhavn@fritforum.dk

Vi ses i kælderen.