Roskilde

Velkommen til Frit Forum Roskilde!

Frit Forum Roskilde er en aktiv studenterforening for alle studerende på Roskilde Universitet og andre interesserede, som gerne vil debattere politik, uanset om udgangspunktet for diskussionerne er ens studie, interesser eller værdier. Foreningen bygger på demokrati, fællesskab og respekt for forskellighed.

Frit Forum Roskilde stiller kandidater op til universitetsvalgene på Roskilde Universitet. Til universitetsvalgene kæmper vi for at få valgt Frit Forums Roskildes kandidater ind på deres mærkesager. Vi ønsker at gøre RUC til et stærkt universitet, der stiller krav til både studerende og undervisere samt fokuserer på kvalitet.

Frit Forum Roskilde inviterer hvert semester de skarpeste debattører, de klogeste forskere og de mest interessante meningsdannere i Danmark til intime debatter og oplysende oplæg.
Her skaber vi rammerne for politisk interesserede RUC-studerende, som ønsker at kombinere den viden, de får gennem deres studier, med en mere aktuel eller principiel politisk debat.
Vi afholder derfor ofte arrangementer med aktuelle meningsdannere fra den danske og internationale offentlighed, hvor alle er velkomne til at komme og lytte, debattere og sætte deres argumenter og holdninger på spil.
Oplægsholderne findes ofte blandt politikere, embedsmænd, forskere og andre, som har en specifik viden og ikke mindst en interessant indgangsvinkel at byde på.

Frit Forum Roskilde har kontor i Studenterhuset i bygning 13.1 til højre for indgangen og ned ad gangen. Du er altid velkommen til at kigge forbi for at høre mere om foreningen, give studenterpolitiske forslag, ideer eller andet.

Du er også altid velkommen til at skrive en mail til os på roskilde@fritforum.dk.